Mitől ilyen az arcbőröm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Az arcbőröm már úgy 14 éves korom óta pattanásos(most 16 vagyok és fiú) és az orromon pedig sok a mitesszer de egyszerre száraz is és az orromról szinte minden nap lehámlik a bőr. A homlokomon sok a pattanás de mégis száraz és ha csak hozzá érek be pirosul. Van erre valami gyógyszer vagy akármi?2019. júl. 8. 17:52
1/5 anonim válasza:
el kell menni a bőrgyógyászatra és rendszeresen kozmetikushoz kell járni
2/5 anonim válasza:
Ez egy bőrtípus fajta.
Korpás szeborrea azaz korpásan zsíros a bőröd.
Felszíni vízhiànyos a bőröd, ezért hàmlik korpàzóan a felső réteg.
Jàrj kozmetikushoz,ő tud tippeket adni, hogy hogyan kell kezeleni.
Ami fontos,hogy mindig tisztísd a bőröd valamilyen arctisztítóval. Aztán heti 1x arcradírozás,hogy az elhalt hámsejtektől mwgtisztuljon a bőr, hiszen a felszíni vízhiàny miatt fokozott a szarusodás.
És ami talàn a legfontosabb, hogy hidratáld a bőröd hidratáló krémmel.
Fontos hogy a bőrtípusodnak megfeleljen!
3/5 anonim válasza:
Kamasz vagy, a hormonok dolgoznak benned. A tapasztalat azt mutatja, hogy aki hajlamos rá ebben a korban, azoknál nem fog elmúlni, amíg tart a serdülőkor. Max megfékezni tudod. Bőrgyógyász vagy kozmetikus remek krémekkel meg tudja fékezni. Ne vegyél össze minden szrt a drogériákban, nem tudhatod jó-e neked.
4/5 anonim válasza:
Nekem is szeborrheás a bőröm sajnos. Rossz hír, hogy ezt meggyógyítani nem lehet, jó hír, hogy tünetmentessé lehet tenni. Amik nekem bejöttek: Ilcsi kénes szérum (vagy bármi kénes, bár az Ilcsi eddig a legjobb amit próbáltam), Kínai/Tigris balzsam és a Pala gél. Ajánlom neked is ezeket, én felváltva használom őket és tünetmentes vagyok. Ja és kitartást ✌🏻
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenképpen el fogok menni bőrgyógyászhoz, de mivel falun lakom és csak édesapámnak van jogosítványa aki nagyon sokat dolgozik eddig nem volt alkalmam.
2019. júl. 10. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!