Mit csinaljak ha van 2db mutet utai hegg a labamon?
Heg...
Dermarolleres kezeléssellehet rajta halványítani valamiennyit. Vagy tetoválással elfedni.
Egyébként hidd el, senkit nem érdekel. Van egy pár műtéti hegem, senkit nem érdekel. Már engem se.
Szia
Nekem anyajegyet távolított el plasztikai sebész, sztk alapon, úgy osszebarmolta a lábam, ocsmány lett... megjött a szövettan, rossz volt, újra kellett vágni. Azt már magánban csinaltam, ez nagyon szépen lett varrva,viszont méretes luk van a labamon :)
Valamit valamiért. Sajnos nincs hegmentes műtét. Nekem életbevágó volt a műtét, így én elfogadtam hogy ott a luk, és jól esik latni, hogy "ennyivel megusztam". Nem tudom neked milyen okbol volt a mutet,de probald meg elfogadni. Sajnos ezek jobbak nem lesznek,ha újra műtteted, az sem segít. Kívánom, hogy el tudd fogadni es boldog légy.
#12es vagyok
Szegénykém...
Akkor ott mar nincs is mit vagni.
Az elfogadás a legjobb mód. Es a humor.
En sokszor mondom a labamra, hogy cápa támadás:) meg ilyen kis bugyutaságokat.
Maganat azzal nyugtatom, jobb ma egy lukas láb, mint holnap kínok közt a családom karjaiban meghalni :)
Nekem van egy közel 15 cm-es heg a lábamon egy baleset miatt én csak, 3 ével később voltam hajlandó elfogadni, hogy ott van és, hogy ott is fog maradni. Nekem az segített hogy előszőr nejlon harisnyát hordtam amikor előszőr vettem fel azután szoknyát, előtte csak hosszú nadrágot hordtam mindíg, és idén nyáron már képes vagyok úgy felvenni egy szoknyát harisnya nélkül, hogy nem érdekel a hegem.
Szerintem te is probálkozz meg a harisnyás modszerrel nekem bevált.
ha ez vígasztal kylie jennernek is van egy hatalmas heg a combján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!