Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leégett az arcom, szerintetek...

Leégett az arcom, szerintetek nagyon ártalmas lenne most az alapozó?

Figyelt kérdés
Barnább bőrű vagyok az átlagnál, de most sikerült az arcomat erősen leégetnem. Holnap fontos állásinterjúra megyek, de ilyen vörös arccal nem vagyok túl kellemes látvány. Kenem reggel óta kakaóvajjal és aloe vera géllel, de attól tartok holnap reggelig nem lesz nagy változás. Mivel fáj is és csúnya nem tartom okos gondolatnak, hogy rákenjem az alapozót, de sajnos nincs más ötletem. Szerintetek mivel tudnék rajta segíteni?
2019. júl. 7. 12:27
 1/4 anonim válasza:
52%
Pihented, neked már úgyis annyi.
2019. júl. 7. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint nem javasolnám az alapozó használatát leégett bőrre, eléggé esélyes, hogy nem is maradna meg rajta, illetve ahhoz hogy egy erős leégést eltakarj viszonylag erősebb fedésű alapozó szükséges,amit jelen helyzetben nem hiszem hogy tanácsos lenne felkenni az érzékeny bőrödre. Valószínűleg az interjúztató emberek láttak már (esetleg meg is tapasztalták) leégett bőrű embert, ez alapján nem hinném hogy negatívan ítélnének meg. Használd továbbra is a hidratáló krémeket vékony rétegben, illetve fogyassz sok vizet, hogy belülről is hidratáld a tested.

Sok szerencsét holnap az állásinterjún!

2019. júl. 7. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne kenj rá alapozót!
2019. júl. 7. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Most menj el s patikába és vegyél pantenolt! Kakaóvajtól és az aloe vetától csak rosszabb lesz!
2019. júl. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!