Miért van az, hogy amióta nem használok hajbalzsamot, sokkal kezelhetőbb és csillogóbb a hajam?
Múlt héten voltam Balatonon, és csak sampont rajtam el, balzsamot elfelejtettem... És meglepődve tapasztaltam, hogy ha nem balzsamozom be a hajam, akkor sokkal egyszerűbb kifésülni, és sokkal fényesebb lesz. Ezt nem értem... A balzsamnak elvileg nem az lenne a feladata, hogy ápolja a hajat, hogy az könnyebben kezelhető, és csillogóbb legyen. Akkor az enyémet miért "rontotta el"?
(Nem festem a hajam, nincs kiszívatva, természetes sötétszőke, és még hajszárítót sem használok, hanem hagyom, hogy magától száradjon meg!)
Értem, hogy vegyszer, de hát pont erre találták ki, nem? :S Sokféle balzsamot használtam már, és olyan a hajam, hogy mindegyik csak átmenetileg "javította". Ezt úgy értem, hogy 3-4 hétig selymes volt tőle a hajam, aztán mintha immunissá váltam volna a balzsamra...
Gyógynövényeset is használtam már, de attól meg nem tudtam kifésülni, tiszta kóc lettem tőle :(
szóval kb 2 hetenként egyszer vagy kétszer ne használj balzsamot
nah csak leírtam
meg függ attól is, mit használsz.
én a fodrászkellékesben veszem, narancssárga, placentás és irtó jó a hajnak, selymes stb..
évekig a kék változatát használtam, nemrég vettem észre h van száraz hajra is, mangós illata van és imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!