Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy menjek ilyen bikinivonall...

Hogy menjek ilyen bikinivonallal strandra?

Figyelt kérdés

Lányok, kétségbe vagyok esve!

Borotvával szoktam szőrteleníteni, de mindegy mivel kenem be utána, nagyon csúnya piros pöttyös lesz, meg sötét a szőröm, és kb egy nap múlva már látszanak a kis fekete pöttyök is. Amik fürdőruhában totál feltűnőek, és emiatt nem tudok strandolni.

Van valakinek hasonló tapasztalata, tippje? Ha gyantáznám, jobb lenne? (De képtelen vagyok ott magamnak gyantázni, kozmetikushoz ezzel meg nem akarok menni)

2019. júl. 3. 01:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy időben nekem is kipattogzott, de aztán kikísérleteztem, hogy mivel jó... mindenképpen jó minőségű borotva kell (lehetőleg női), és valamilyen jó minőségű hab/gél. Már évek óta nem pöttyösödik ki!
2019. júl. 3. 15:26
 12/13 anonim válasza:

Nem tudom te hány éves vagy, de egy darabig engem is zavart, plusz a hátam is pattanásos volt... azóta eltelt pár év, már a karom, mellkasom is olyan, szóval úgy vagyok vele, hogy leszarom :D

Próbáld meg viszonylag a legjobbat kihozni, lányok felének, nekem 3 barátnőmből 2nek olyan, szóval nem te leszel feltűnő.

2019. júl. 4. 17:26
 13/13 anonim válasza:

Próbáld előtte bőrradírral kezelni. Nem muszáj feltétlenül megvenni a drágább drogériás bőrradírt. nagy szemű cukor kell hozzá (én barna cukrot használok, így csak ez van itthon) vagy esetleg mehet hozzá tengeri só is, és ezt mézzel össze kell keverni, hogy nagyon sűrű masszát kapjunk, és ezzel akár az egész testet át lehet masszírozni, (még az arcot is) és utána borotválkozni (persze géllel, vagy habbal, és érdemes valami jobb borotvába belefektetni). Ez után személy szerint vastagon bekenem magam testápolóval, és legalább 2 napig tüsi nélküli vagyok mindenhol. Remélem másnak is beválik, nekem sokkal elviselhetőbb így :). Amúgy a gyanta sem annyira fájdalmas, mknt ahogy elképzeljük ;)

És ahogy előttem is írták, nagyon menő női fürdő gatyók vannak, new yorkerben pont most vannak leárazva.

2019. júl. 4. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!