Anyám engedélyem nélkül levágta a hajam! Mit tegyek?
16 éves lány vagyok.
A fodrász ahova menni szoktam nincs itthol, ezért megkértem anyámat hogy a végéből vágjon 1-2 centit. Hosszú hajam volt, derékig érő. Ő 1-2 centi helyett levágta állig érőre, a tudtom nélkül.
Normális az ilyen anya? Azzal magyarázta hogy nekem a rövid haj áll jól meg meleg van...
Mit tegyek amivel gyorsítani tudnám a hajam növekedését? Kétségbe vagyok esve, rosszul áll ez a rövid haj...
Sirok
Veled egyidos vagyok es velem is megcsinalta ezt anyum par eve
En elkezdtem sirni
Amugy mast nem nagyon tudsz tenni... Marmint, mar levagta
a ricinus olaj az jo hajra!
amugy, lehet hogy nagyon egeszsegtelennek tunt a hajad (toredezett) es azert..
de amugy nyugi meg csak nyar eleje van, szeptemberre mar hosszabb lesz!
De most komolyan, nekem mindenféle hosszúságú hajam volt, pont állig érőre vágta a melegben? Melegben vagy pixi, vagy hosszú, az ilyen állig érőt nem lehet feltűzni, csak 820 csattal, és akkor is kilóg.
Viszont ha rosszul áll a haj, akkor az arcoddal van a baj. Ha kell a hosszúság, hogy takarja. Nem bántásból mondom, ez rám is igaz.
Milyen beteg szülők vannak...
Vágd le az övét, vagy dobd ki néhány ruháját.
Vagy ha elmész fodrászhoz és levágatod egy vagány rövid hajra? Valami tüsis, féloldalas.
Akkor puffoghat.
Köszönöm a válaszokat.
Neki rövid haja vany ezért nem tudom levágni...
Így tényleg semmilyen, nemlehet felkötni sem.
Gondolkodom a nagyon röviden, már ha ez lett, legalább jót gizzak ki belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!