Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem néznek furán ha 16 évesen...

Nem néznek furán ha 16 évesen beállítok a kozmetikába hogy teljes intim gyantát szeretnék?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 10:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocs de tudtommal nyár van. Bikini szezon. A strandon elég ciki süniként közlekedni.
2019. jún. 30. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Idővel kinövöd ezt a "ciki nem ciki" dolgot. A strandon senki nem fog foglalkozni azzal,hogy a te intim szőrzeted vonala átüt-e a fürdőruha alsón. Kilógnia oldalt persze nem kell.
2019. jún. 30. 20:59
 13/16 A kérdező kommentje:

A mai tinik igenis foglalkoznak vele. Én is észre veszem ha valaki szőrösen jelenik meg a strandon. És nem szeretném ha rajtam is észre vennék.

de ez már nem a kérdésemhez tartozik.

2019. jún. 30. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Mivel nyár van, jöhet a bikini, szóval remélhetőleg nem te leszel az egyetlen kuncsaft :D
2019. júl. 3. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem azert szoltak meg mert nem naponta borotvalkozom 😂altalaban 2-3 naponta szoktam, a legkisebb kibukkano borostat nem tudom es nem is akarom leborotvalni, csak verezne tole a labam/intim reszem. pedig nem tini vagyok. De a strand mar csak ilyen.
2019. júl. 3. 20:15
 16/16 anonim válasza:
Nem értem mi a bajotok azzal, hogy nem szeretné, hogy a strandon átmenjen a bugyiján a szőr. Szerintem az nagyon undorító, és rossz érzés is, utálom.
2019. júl. 3. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!