Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyantában minden beletar...

Intim gyantában minden beletartozik ott lent?

Figyelt kérdés

Most borotváltam le először és borzalmas az egész. 3 napja csináltam és szúr. Mintha egy sündisznón ülnék.

Milyen egy intim gyantáztatás? Azt tudom hogy fáj de hogy kell ezt elképzelni. Minden részt legyantáznak? Tehát a segglyukat is? Mindent?

Mekkora szőr hosszal érdemes oda menni?

Valaki aki tapasztakt mesélne róla hogy megy ez?

2019. jún. 29. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Tépj ki egy szőrszálat szemöldök csipesszel es képzeld el ugyan azt amit érzel több szőrszállal. Fájni fog.
2019. jún. 29. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:

igen

tisztában vagyok vele hogy fájni fog

2019. jún. 29. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nekem a lábamra tette fel anyukám poénból szörnyű volt amikor letépte tiszta piros lett a helye. Nem is akarok arra a pillanatra emlékezni.

2019. jún. 29. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet! Én tegnap csináltam magamnak bikinivonal gyantát előszőr, és teljesen elviselhető! Sokkal egyszerűbb mint a borotva, szebb a végeredmény! Lábon nem is fáj, ez a legegyszerűbb megoldás mindenhol

Hideg gyantacsíkokat használok

2019. jún. 30. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld otthon, nem kell sehova elmenni
2019. jún. 30. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Többféle opció létezik, beszéld meg a kozmetikussal hogy mit szeretnél. Kérhetsz csak bikini gyantàt is, de ha te teljesen csupaszra szeretnéd, akkor azt is megcsinàlja, a farpofàk között is, mindenhol. Természetesen az àr úgy magasabb
2019. jún. 30. 01:04
 7/7 A kérdező kommentje:
valaki legyen szíves még írjon a részletekről
2019. jún. 30. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!