Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok tartós kék hajfestéket...

Tudtok tartós kék hajfestéket ajánlani?

Figyelt kérdés
Ombréra van szőkítve a hajam, de szeretnék hajtőtől kék hajat. Tud valaki olyan kék hajfestéket ajánlani ami a középbarna hajat befogja?
2019. jún. 29. 15:53
 1/2 Metionin ***** válasza:

Középbarnát szőkítés nélkül nem fogja egyik sem szép kékre befogni. Nekem eredeti szőke a hajam és még azt se fogja be a legtöbb ha pár percig nem szőkítek alá.

Egyébként nálam a top 1. színező az alfaparf true blue de szeretem frissítésre a crazy colourt (capri blue vagy a sötétkék, sapphire blue talán?) és a schwarzkopf xxl-jét (electric blue) is. Meg van még az igorának is egy kékje de az szerintem nem annyival jobb az alfástól hogy 2x annyiba kerüljön.

2019. jún. 29. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudtommal csak teljesen leszőkített hajat lehet igényesen kékre festeni, illetve csak hajszínezővel lehet kéket elérni, ami nem tartós. Lehet jobb fodrászoknál van erre valami tartósabb festék, de én csak a hajszínezőkről tudok, ha kékről van szó. Egyébként elsőnek nézd meg programmal, hogy jól állna-e a szín, vagy vegyél Crazy Color kék hajszínezőt és kenj be vele egy tincset. Nekem pl. a meleg színek állnak jól, így kék helyett élénk pirosas a hajam színe és erre tartós festék is van. Ha nem akarod, hogy foltos, csúnya legyen a hajad, akkor vagy szőkítsd le mielőtt kékre fested az egészet, vagy bízd fodrászra.
2019. jún. 29. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!