Hölgyek! Melyik a legjobb dezodor?
Gyogyszertarba ha bemesz es elmodod a panaszod, biztos adnak
Valami normalis dolgot ra. En mondjuk egyeltalan nem izzadok, de ha lenne ilyen problemam, biztos nem kiserleteznek drogerias termekekkel. Ido es penzkidobas.
Menj be a gyógyszertárba és kérj izzadás elleni ecsetelőt (Solutio antisudorica). Nekem ez vált be, elég kb. 2 hetente lekenni vele a hónaljam és nem lesz büdös, csak annyi a hátránya, hogy nagyon kiszárítja a bőrt..Olvastam, hogy vannak, akik emiatt felhígítva használják, de úgy egyrészt esélyes, hogy elfertőződik, másrészt amikor már csak egy kis adag volt az üvegben, hozzáöntöttem kb. fele annyi vizet és úgy kentem le a hónaljam és nem használt valamiért..
Dezodorok közül Rexona stiftes dezodorokat használok, most épp MotionSense Invisible Black and White-ot.
Alkoholban elkevert alumíniumsó, zseniális cucc. Nem értem, hogy lehet egyáltalán ilyeneket forgalomba hozni....
9-es
Dove körtéset én is imádom meg nekem elég hatásos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!