Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hölgyek! Melyik a legjobb...

Hölgyek! Melyik a legjobb dezodor?

Figyelt kérdés
Azokhoz szólna a kérdésem, akik nagyon izzadósak, na, nektek melyik dezodor, akár spray, akár stift vagy krém volt az, ami bevált?
2019. jún. 26. 23:01
1 2
 1/11 Nagy.bettike21 ***** válasza:
0%

Gyogyszertarba ha bemesz es elmodod a panaszod, biztos adnak

Valami normalis dolgot ra. En mondjuk egyeltalan nem izzadok, de ha lenne ilyen problemam, biztos nem kiserleteznek drogerias termekekkel. Ido es penzkidobas.

2019. jún. 26. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Egy újabb fetisiszta?
2019. jún. 26. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Rexona Maximum protection abból is a világos zöld stress control
2019. jún. 27. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a dove és a nivea amik a leginkább beváltak
2019. jún. 27. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Menj be a gyógyszertárba és kérj izzadás elleni ecsetelőt (Solutio antisudorica). Nekem ez vált be, elég kb. 2 hetente lekenni vele a hónaljam és nem lesz büdös, csak annyi a hátránya, hogy nagyon kiszárítja a bőrt..Olvastam, hogy vannak, akik emiatt felhígítva használják, de úgy egyrészt esélyes, hogy elfertőződik, másrészt amikor már csak egy kis adag volt az üvegben, hozzáöntöttem kb. fele annyi vizet és úgy kentem le a hónaljam és nem használt valamiért..

Dezodorok közül Rexona stiftes dezodorokat használok, most épp MotionSense Invisible Black and White-ot.

2019. jún. 27. 04:33
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Alkoholban elkevert alumíniumsó, zseniális cucc. Nem értem, hogy lehet egyáltalán ilyeneket forgalomba hozni....

2019. jún. 27. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6. Ki kérdezett? Amúgy ha van egészségesebb alternatívád, nagyon kíváncsian hallgatom...Ja, hogy csak kötekedni jöttél? :ss
2019. jún. 27. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Vichy Izzadásszabályozó golyós dezodor, zöld kupakos. Gyógyszertárban kapható.
2019. jún. 27. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Dove almás és a körtés
2019. jún. 28. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es

Dove körtéset én is imádom meg nekem elég hatásos is

2019. jún. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!