Rövid hajra póthaj?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Fiús rovid hajra tudnak szerintetek póthajat fel rakni? Esetleg volt valakinek már ilyen, hogy rövid hajra tudták fel tenni a póthajat? És ha igen melyik fajta felrakassal mert azt tudom, hogy van több is

2019. jún. 26. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, a rövid fiús haj több mindent magába foglal, nem mindegy mennyire rövid, hogy van levágva, stb, talán ha keresnél Google keresőben egy képet, ami hasonlít rá (legalább csak a hosszúság miatt) és linkelnéd, akkor biztosan könnyebb lenne segíteni. :)

Egyébként pedig van mikrogyűrűs póthaj (nem ajánlott rövid hajhoz, a gyűrűk kilátszanak), hajfelvarrás (rövid hajnál kizárt), hőillesztéses póthaj felrakás. Ez a legegyszerűbb mind rövid, mind hosszú hajhoz, legelterjedtebb és a legtöbben ezt dicsérik. Kérdés, mennyire rővid az a "rövid" és ezáltal mennyire tudja "eltüntetni", a tincseket. Hiszen ez elvileg "láthatatlan", gyakorlatilag ici-picit csak látszik, ahogy a hő által megkeményedik a keratin. Illetve csatos póthaj, amit nem is értek, hisz aki nap mint nap használja, az beleun előbb-utóbb. Lényege, hogy csatok által te magad is fel tudod magadnak helyezni, de nem tartós (értem itt, hogy napokat nem bír ki, max 1 napot), és a procedúrát folyton meg kell ismételni, mert szerintem hülye látvány, mikor valakinek egyik nap 30, másik nap 60 centis haja van. Én ezekről tudok, nem tudom, hogy vannak-e már újabb technikák, de amiket írtam, azok a legelterjedtebbek.

2019. jún. 26. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát két oldalt olyan 1 - 1,5 cm... Felül olyan 2,5 - 3 cm

Mindig hosszú hajam volt csak sajnos kemoterápiara jártam mert hodgkin limfomam van kB olyan 1,5 hónapot nem voltam mert petct-re mentem es nagyon gyorsan megnőtt ekkorra... A petct-m jó lett de még a dokim úgy döntött 4et kapnom kell 2 már megkaptam a 4bol és még hátra van 2... Eddig még nem kezdett el újra hullani és ha vége a kemonak szeretnék póthajat... Igen tudom ez most a legkevesebb nem is érdekelt eddig semmi csak a gyógyulás de megfogadtam, hogy ha meggyogyulok semmit sem vonok meg magamtól és mindent ugy csinálok ahogy szeretném... a rövid haj nagyon Furi persze örülök, hogy ez is van de valahogy nem érzem azt, hogy én lennék

Ezért kérdeztem, hogy volt- e már olyan akinek ilyen rövid hajra raktak fel póthajat

És köszönöm a választ :)

2019. jún. 26. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom, jobbulást! Szerintem ilyen rövid hajra (1 cm) kérdéses, hogy tudnak-e felrakni. Van egy hölgy, akit látásból ismerek csak, mert egy helyen laktunk (mi már elköltöztünk), ő is átélte a kemoterápiát és ő az idő alatt parókát hordott (na nem az egyenes, túl csillogó, fekete bobi frizura, mint a filmekben 😀), meg se mondta volna senki, hogy nem a saját haja! 😊 Ezt azért írtam, hogy nem kell elkesederni, ha nem jönne össze a póthaj, lehet kapni nagyon szép, természetesnek tűnő parókákat is! :)
2019. jún. 26. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Igen tudom van 3 parókam is de még hidegben is meleg most meg ezekben a nagy melegekben kisem lehet bírni...mintha egy nagyon meleg sapka lenne a fejemen :/

Mindegy addig kibirom így igazából semmi bajom vele és sokan mondják, hogy jól áll csak már annyira hiányzik a hosszú hajam és nagyon furcsa mert még nem volt rövid hajam :D

2019. jún. 26. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csatos pothajat hordok, mert én még elcsesztem a hajam. KB Vállig ér a saját hajam és még így is oda kell figyelnem, mert kiszurhato hogy nem valódi hajam (igazi emberi haj csak nem a sajátom).

Ilyen picike hajba nem lehet pothajat sajnos.

Csak a paróka lehet mint opció esetleg félparoka.

2019. jún. 30. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább parókát hordj amig nem lesz hosszabb most már vannak szépek, az ilyen rövid hajra nagyon hülyén nézne ki bármilyen fajta póthaj
2019. jún. 30. 23:12
 7/7 anonim válasza:
Szia! Ilyen rövid hajra nagyon csúnya lesz a póthaj. Szerintem se erőltesd.
2019. júl. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!