Gliss kur regeneralo sampon jo a serult gondor hajra?
Figyelt kérdés
2019. jún. 25. 22:06
1/3 Nagy.bettike21 válasza:
En szemely szerint nem birom ezeket az agyonreklamozoztt gagyi csill-villi termekeker. Semmire sem jok kb... inkabb kerdezz meg egy jo fodraszt , de igazabol a hajad semmi sem fogja “visszaepiteni”. Ami el van torve, nincs mese, le kell vagatni, majd ezutan inkabb a belso taplalasra figyelj, egyel hajvitamint ( nekem a hc80 valt be, habar ez nem kifejezetten csak hajra van, megis ez volt a legjobb szamomra, pedig mar kiprobaltam 3-4 felet is). Ja es fontos hogy ne vasald es ne szaritsd!
2/3 anonim válasza:
Ez csak a saját tapasztalatom, de nekem tönkre tették a hajamat a gliss kur termékek. Így ha meglátom a nevét is, már rossz gondolataim lesznek. És pont a regeneráló sampon volt(ha erre a repair-re gondolsz) ami szétszárította a hajam. Inkább vágass egy kicsit(a töredezést muszáj) és utána használj hidratáló termékeket, hajvégápoló olajat. És szedj valamilyen hajvitamint
3/3 Gabóca Kabóca válasza:
Felejtsétek már el a szulfátos szilikonos samponokat.Szárit mégis elnehezit.Se Gliss Kur,se Fructis,se Elséve.A reklámokban látható összes sampon ilyen vacak.Álljatok át a szulfát és szilikonmentes samponokra.Balzsamból bármelyik jó úgyis csak a végekre teszem.Nekem enyhén göndör vékonyszálú de dús hajam van.Amióta száműztem a szulfátos és szilikonos samponokat ritkábban kell mosnom,nem is törik.Picit vágatni kell a végekből és lehet tenni csak a végekre (utolsó 3-5 cm) hajvégápolót.Abból aztán bármelyik jó az se baj ha szilikonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!