Másnál is van ilyen, hogy semmit nem ér az izzadásgátló?
Vegyél másikat.
Nekem pl. a Fa nem csinál semmit, a Rexona jó.
Ki ne izzadna nyáron 30-40 fokban?
Én sprayt használok, nekem az vált be. Ugyan é nő vagyok, de nekem az America és a Fa sprayk váltak be.
Dettó, ráadásul külön öröm, hogy én csak alumíniummentes deot használhatok, abból is csak 2-3 féle van, amit bír a bőröm anélkül, hogy véresre sebesedne. Ezek a mentes dolgok meg még fele annyit se érnek...
Mondjuk mostanában én az aloe gélre találtam rá. Épp a sebesedés miatt elkezdtem kenegetni 93%-os aloe vera géllel a hónaljam, és azóta kevésbé izzadok, és semmi szaga nincs az izzadságomnak. Nem tudom, hogy miféle varázslat, vagy hogy egyáltalán valóban így működik-e vagy pedig csak valamiféle placebo, de nagyon örülök neki.
Ezek a dezodorok nem úgy működnek, hogy megakadályozzák az izzadást.
Az izzadás természetes dolog.Aki nem tud itzzadni, azzal van a gond.
A dezodorokat teljesen tisztára mosott, törölt bőrre kell kenni, fújni.Amikor még nem izzadt.Nem az izzadságszag elfedésére vannak.Hanem arra, hogy ha elkezdünk izzadni, semlegesítsék az izzadság szagát, mert nem hagyják hogy a baktériumok amik a szagot okozzák uralkodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!