Ilyen hajra, mit vásároljak, ami nagyon erősen úgy tartja?
Fiú vagyok, oldalra és kicsit hátra szoktam beállítani a hajam, de nem tudom mit rakjak rá, amitől úgy lent maradna, mivel még nem elég hosszú, ehez a stílushoz, muszály valami kemény hajzselé meg hajlakk rá.
Az a baj, hogy olyam vékony szálú a hajam, így még nehezebb, meg puhább, ehez még kéne vagy fél év mire jó lenne szerintem.
Esetleg kremmania.hu oldalon utána nézhetsz kinek mi vált be mennyira tartósak, erősek a zselék
Aha, köszi. :)
Mellékesen, pontosan ilyen hajzselém volt eddig, erősségben is a 9-es.
Használt, ha kicsit többet tettem a hajamra, de 5 perc mulva ez is olyan, hogy a szellő elviszi a rövid hajad is, hiába 9-es erősségű.
Illetve vagy 2 ujjnyit raktam fel általában, az egész fenti részre a fejemnek, és nagyon leül a fejbőrre, elég undorító, mintha egy centi zsír lenne a fejeden... emiatt nem igazán jött be ez sem.
Mindegy majd megprobalok valami nagyobb márkát. Nem 1-2 ezer ft-ig.
Próbáld meg erősebbel hátha hat
Nem tom mekkora a legerosebb ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!