Szerintetek ez a hajszín szép?
Figyelt kérdés
Tudtommal ehhez még csak nem is kell leszívatni se. És ha esetleg közületek valakinek ilyen haja van az nyugodtan ajánlhat festéket is.
2019. jún. 24. 18:25
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem szép, de nagyon ritka, hogy jól is álljon valakinek, megszabadulni tőle pedig gyötrelmes. Ez egy sima kékes fekete, bármilyen festékkel el lehet érni, amire ez van írva. Szerintem drogériásak közül a L'Oréal festékek jók.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem jól fog állni mert a fekete nagyon passzolt hozzám akkor gondolom ez a kékes fekete is fog
2019. jún. 24. 19:01
3/3 anonim 

válasza:

Nekem volt már. L'Oréal hajfestékkel lett csinálva. Tényleg szép volt, de a kék nagyoon hamar eltűnt. Szerintem egy hét se volt, hanem csak pár nap. És elvileg nem hajszínező volt, hanem rendes hajfesték. Mondjuk ebben egy kicsit kételkedek, de hát elvileg...
De amúgy igen, szép, de remélem te ki tudsz fogni egy tartósabb hajfestéket. Mondjuk ugye a hajfesték is olyan, hogy valakinek egy adott hajfesték beválik, valakinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!