Lányok, bajusz ellen mit lehet tenni? 16/L
Nem kell semmi súlyosat elképzelni, a barátaim azt mondják ők nem látják, de enegem zavar. Már lassan egy éve picit erősebb a bajszom.
Mi a leghatásosabb módszer?
Gyanta, szőkítés, borotva stb
Ti mit ajánltok?
Tapasztalatot is írjatok!
En is gyantara eskuszok, de csakis szalonban. Elkovettem a hibat, hogy ilyen elore megveheto gyanta csikokat hasznaltam....hat szepen neztem ki majdnem egy hetig konkretan leszedett borrel, ugy hogy meg sminkelnem is kellett.
De ha megis ezt az otthoni modszert valasztod, vigyazz hogy miutan egy teruletrol lehuztad, ne rakd vissza ujra, mert a sok "tepkedes" miatt a borod megbanhatja.
Nem erősödik meg!:)
Tévhit!
Gyantáztasd kozmetikussal, vagy szőkítesd, ha nem durva a helyzet!
En az egesz (!!!) arcom epilalom heti egyszer. Mar 10 eve. Nem tudnek kimenni az utcara olyan durva,pedig aranyszoke a szor. Nem erosodott meg.
Regebben fogamzasgatlot szedtem (yadine-alacsony hormontartalmu/most yasminelle neven fut!!). Mindegyik foggatlo felboritja a hormonrendszert Ha visszamehetnek az idobe,sose szedtem volna.
Amit én próbáltam:
Borotva: nem erősödik tőle a szőr, de nekem nagyon gyorsan kinő, egyik nap borotválom, másnap már szúr.
Szőkítés: ez kb, 3 hétig tartós, de nem az igazi, mert a bajusz árnyéka ugyanúgy látszik, szóval látszik, hogy van ott valami.
Epilátor: ez jó, csak némelyik szőrszálat letöri, ahelyett, hogy kihúzná. Meg nagyon fáj.
Gyanta: szerintem ez a legjobb, egyetlen hátránya, hogy meg kell várni, míg kicsit hosszabb lesz a szőr, de addig is lehet szőkíteni.
Azt ajánlom, hogy próbáljál ki többféle módszert, valamelyik beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!