Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam vagy helyre lehet...

Levágassam vagy helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
Majdnem derékig érő hosszú, eredetileg sötétbarna, de festett ombrés szőke hajam van. Sajnos nagyon töredezett és csúnya, száraz a hajam vége. Gondolkodtam hogyan hozzam rendbe. Használtam erre a célra kifejlesztett sampont-balzsam-pakolás termékcsaládot. Nem kiöblítendő Garnier pakolást is tettem rá. Látszólag semmi nem használ. Van valami tippetek ami esetleg beválhat? Vagy inkább vágassam le? Már 3 éve volt ilyen és akkor levágattam vállig érőre. Tehát bajlódjak a megmentésével megéri (?) vagy vágjam le?
2019. jún. 23. 13:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy sokak szerint nekem a rövidebb haj nem áll jól, hanem inkább a hosszú, de ennek ellenére levágatnám ha nincs más megoldás. De ha tudtok valamit szívesen kipróbálom. :)
2019. jún. 23. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy száraz, élettelen, töredezett hajra kenhetsz akármilyen drága krémet, attól még nem fog helyre jönni.

Szér töredezett hajra pakolás és csoda várás, olyan mint sz**nak a parfüm.

Amit tehetsz, az az hogy levàgatod fodrásszal a kritikus részeket, utána pedig havonta vàgatni fogod a hajvégedet. Szépen fokozatossan helyre fog álni.

Közben elkezdheted az àpolasát is különböző termékekkel.

2019. jún. 23. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Le kell vágni a szőkét, azon a hajon még a legdrágább pakolás sem segít.
2019. jún. 23. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Létezik olyan gép, ami kifejezetten csak a törésig vágja le a hajszálakat, biztos macera az egész hajra, de talán érdemes lehet megpróbálni első körben, veszteni nem veszíthetsz vele.

[link]

Létezik még többféle is, nézz körbe a neten!

2019. jún. 23. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Száraz, töredezett hajat sajnos csak az olló tud helyre hozni, és az, ha lenoveszted a szőkített részt.
2019. jún. 23. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg a fodrászodnak, hogy vágja le a töredezett részt, aztán ezek után kezdj el pakolásokat meg ilyesmiket használni, hogy óvd :) esetleg ricinus olaj, hogy gyorsabban nőjön. (Ja, meg figyelj arra, hogy mindig-mindig a haj végétől kezdd el a fésülködést, remélem ezt felesleges is mondanom :D )
2019. jún. 24. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!