Vöröses hajból szőke?
Sziasztok. Tavaly nyáron a sötétbarna hajamat hamvas szőkére festettem. Decemberben visszafestettem barnásra, de a szőkítéstől (nyár folyamán 3x volt szőkitve) ledobta a festéket és ismét szőkés lett. Ezt követően, idén áprilisben ismét barnára szerettem volna festeni, de a fodrász elrontotta (nem a megszokotthoz mentem vissza), és a fejem teteje, illetve a hajtöveimnél narancssárga, a hajvégek pedig szürkések lettek (jelzem a hajvéget szőkítette). Borzasztóan néztem ki, időhiányban pedig rögtön másnap új fodrászhoz mentem, aki gyönyörű sötétszőkét varázsolt belőle. Azóta eltelt 2 hónap, és a fejemtetején, hajtőnél vöröses-barnás árnyalatúvá alakult, a hajvégek pedig szőkések (csatolt kép).
Borzasztóan meguntam fodrászhoz járni, nem beszélve arról, hogy rengeteg pénzt otthagytam és a hajamat is roncsoltam.
Van házi módszer, amivel a vöröses-barnásból szőkét tudnék kihozni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenlegi hajszínem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!