Kb mennyibe kerül ez a haj festés?
2019. jún. 21. 12:52
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon sötét barna a hajam van aki azt hiszi, hogy fekete
2019. jún. 21. 12:55
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyan 10 körül biztos... Nekem a fodrászom a szomszédom volt és a család barátja ezért 6 ezerért megcsinálta nekem és kisvárosban lakunk és előtte sötét barnára volt festve a hajam és az enyém fenékig erő volt... De mikor tavaly voltunk egy nagyobb városban a párom levagatta a haját egy fodraszatban és én megkerdeztem mennyiert csinálnák meg a hajam pedig akkor már így volt tehát alul világos csak már kopott ki és aztmondta, hogy 25 biztos de mivel hosszú lehet, hogy több is... Igaz, hogy ez egy szépség szalon volt és csak minőségi dolgokkal dolgoznak
4/4 anonim válasza:
Ez is majdnem ugyan az úgyhogy szerintem ez is akorul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!