Fekete vagy ezüst ombre haj?
Fiúk/férfiak nektek melyik jönn be jobban? Csak érdekel a véleményetek. Alapból barna hosszú hajam van és barna szemem, a széle picit zöldes.
Kérlek írjatok kort is a válasz mellé:)
Bocsi én lány vagyok, tudom nem az én válaszomat vártad, de szerintem az ezüst ombre gyönyörű, és különleges. A fekete átlagosabb
Úgyhogy én az ezüst ombre-ra szavazok:)
Én a sima feketére szavazok.
Igazan szép ezust hajat nagyon nehéz csinalni,és félő, hogy a sok szőkítéstől letörne a hajad. Ma mar mindenkinek ombre haja van, bar inkább szőke, vagy színes, en sima feketére, vagy nagyon sötét barnara szavazok.
24N
Fekete! Nincs szebb számomra egy szép csillogó, pihe-puha hajnál, főleg, ha dús hajról van szó. Egy haj akkor szép, ha fényes, amit feketénél nem nehéz elérni.
Ellenben a szőke teljesen átlagos, manapság mindenki ombre, balayage hajjal szaladgál. Ráadásul nyár van, egyébként is sok embernek kiszívja a nap a hajszínét, egy fekete sokkal inkább feltűnőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!