Melyik az a kapszula vagy természetes anyag amitöl gyorsabban nöl a hajam? A revalid szo szerint semmit nem ér fél évig szedtem
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 00:12
1/4 anonim válasza:
1001 ilyen kérdés volt már,hetente kb 3, de nagy vonalakban összegzem.
Választhatsz a következők közül:
- Vitanol-C
- Bánfi sampon/hajszesz
- Revalid kapszula kiesve :D
- Biovanne szépségvitamin
- sok,sok idő
- ActivF sampon
- ricinusolaj
- sörélesztő-tabletta
- avokádós hajpakolás
- fejmasszázs --> serkenti a hajhagymákat
- sok zöldség, gyümölcs,B vitamin tartalmú ételek
- megfelelő ápolás/vágás
Olvass utánuk,hogy neked melyik szimpi, melyikre tudsz áldozni,stb..
Itteni keresőbe is beírod és egy halom információt kaphatsz.
Remélem segítettem. :)
2/4 anonim válasza:
Nincs igazi hajnövesztő szer,ezek a dolgok max ápoltabbá és egészségesebbé teszi a hajat. Ha megnézed a különböző tablettáknak,kapszuláknak ugyan az a hatóanyaguk csak más néves futnak.A hajnövekedés a genetikától függ! Ez ellen nem tehetsz semmit.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm köszönöm tudom hogy volt már százszor a kérdés de gondoltam azota hátha volt valakinek valami über hatásos modszere rá :)
2010. júl. 9. 08:49
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!