A clean and clear mindennap használható bőrradírja hány nap alatt tisztítja meg az arcom és lesz szép a bőröm?
Figyelt kérdés
az orrom környékén van néhány miteszerem és annyi.
16/L
2010. júl. 8. 22:53
1/5 anonim válasza:
Egy hét után már látni kéne valamennyi javulást. De igazából ahogy eddig én tapasztaltam, ezek a termékek nem szüntetik meg a miteszereket.
Vegyél miteszer eltávolító tapaszt, az nagyjából eltávolítja a meglévőket, és elvileg akkor a bőrradír segítségével nem szabadna újaknak képződnie.
De azt mindenképp megjegyzem, hogy a meglévő miteszereket önmagában egész biztos nem fogja megszüntetni a bőrradír.
2/5 anonim válasza:
Tuti tipp: házi készítésű bőrradír olivaolajból, és sóból Nekem garantált siker, egy héten egyszer használom, de persze mindenkinek más típusú bőre van. :)
3/5 anonim válasza:
Én is ebben a termékben bíztam,de semmi javulást nem tapasztaltam!
:(
4/5 anonim válasza:
én 13 éves csaj vok és én ugy csinálom h: 1. archab aztán ugye lemosom 2. bőrradir a cleanos 3.arctonik(arcszesz) 4.hidratáló mind clean&cleanos metr sztem jó és tonikbol meg hidratálobol nekem a gyümölcsös(ilyen zöld) a nyerő bőrradírból is és habból meg ilyen nyomókás kékeszöld....nekem bevált sztem szuper ;)
5/5 anonim válasza:
jah és nekem már a 2.napon sokkal szebb lett az arcom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!