Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés folyamatban....

Hajnövesztés folyamatban. Hogyan lehet így is jó frizurám?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, hogy meg szeretném növeszteni a hajam. A fülem alattig ért, tépett/menedékes stílusú volt. Most kicsivel a váll alattig ér, de már nem tudok mit kezdeni fele. A tépett frizura is lenőtt már, de nem szeretném levágatni, vagy legalábbis fazont adni neki, mert most nőtt annyira, hogy be tudom kötni, és nem lóg ki egyik másik tincs.

Ti hogy vészeltétek át a "növesztési" korszakot? Milyen frizurákat lehet ilyenkor készíteni?

2010. júl. 8. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én valahogy már kezdem megunni.Én is úgy döntöttem,hogy növesztem de így most semmi frizurám nincs és a legrosszabb,hogy elég vékonyszálú a hajam is.

Úgyhogy úgy döntöttem vágatok majd.

De a válaszokra én is kíváncsi lennék.

2010. júl. 8. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
hát felgumizod, azt is lehet azért variálni bőven...
2010. júl. 8. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy hajpánt is sokat segíthet!!
2010. júl. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!