Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos arcra jó az elektro...

Tele kérdése:

Pattanásos arcra jó az elektromos borotva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon régóta pattanásos azbőrre arcom,általában borotválkozás után gyulladnak be újra és újra. Legtöbb az államon,nyakamon van. Észrevettem hogy ha nem borotválkozol egy hétig akkor szépen száradna le de aztán muszáj borotválkozom mert zavar és újra begyullad. Vettem a lidlben eektromos borotvát,arra gondoltam hogy mindig csak levágom hogy éppen borostás legyen,ez milyen hatással lehet a bőrre?

2019. jún. 12. 11:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat segíteni a bőrödön ha csak pàr mm-re vàgnàd. Nem sértenèd fel a gyulladt részeket.

Èn még ajànlom hogy a borotva pengét gyakran cserélgesd.

Minden hasznàlat utàn öblísd el rendesen, utàna fújj rá eszközfertőtlenítőt ès hagyd megszàradni!

Fontos hogy mindig fertőtlenítve legyen,mert megtapadnak a pengén a bacik, amit a következő hasznàlat soràn vissza viszel a bőrre.

2019. jún. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!