Mit használjak a napozáshoz hogy szép barna bőröm legyen?
En tapasztalatbol mondom hogy hasznalj vizet! Tolts tele valamit vizzel es napozas kozben spricceld le magad vagy locsold le a tested
napozz, es ha felszaradt ismetelj
ha van medencetek akkor egyszerubb
Én most elkezdtem a Dr. Chen Béta-karotin tablettáját E-vitamint és cinket is tartalmaz.
Pluszba egy ilyet csináltam: egy hagymát olajon megdinszteltem és beletettem a karikákra vágott sárgarépát és azt enyhén puhára főztem és megettem.
Naptej pedig a Nivea 50 faktoros gyereknaptej.
Egyél minél több karotintartalmú ételt.
A bőröd milyenségétől is függ, hogy mennyit tudsz lebarnulni.
Én fehérbőrű vagyok és soha nem leszek csokibarna, de legalább lesz egy alapszínem.
Írtam, hogy most kezdtem el a tablettát szedni. 6-ot bevettem, tegnap voltam strandon és ugye megcsináltam ezt a sárgarépás köretet is. Így nem égtem le, pedig a bőrömet meg szokta kapni a nap.
unokatesóm kisgyerekkorában a sok kubutól (répalé) besárgult, szóval óvatosan a karotinnal! :D
és hát napozni kell. figyeld az UV jelentéseket, és kell a napkrém! a leégést el kell kerülni! Napozás után bármilyen hidratálókrém jöhet. (aloe verásak ngyon jók, de azt meg nem mondom, hogy van-e barnítást elősegítő kence-fice, és h műxik-e)
Fontos, hogy "alulról" barnulj. mindennapi teendők miatt a vállad-orrod-homlokod-kezed felső része amúgyis lebarnul, ezeket nem kell kitenned napsütésnek napozáskor.
Azt szokták mondani, hogy mindig a feneked legen a nap felé.
Így egyenletesen barnulhatsz, szebb lesz.
Tehát barnuljon a hasad-tokád-szemgödröd-hónaljad
szóval nekünk van vízparti nyaralónk, minden hétvégét ott töltök, úgyhogy nekem a természetes barnulás jött be mindig.
Víz a tükröződés miatt duplasugárzást adhat (a víz az UV nagyrészét visszaveri). Strandon gyorsabb, de veszélyesebb is tehát. Ezt mindenképp számold bele!
Ha leégsz, kukába dobhatod a szép barnaságot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!