Nem ciki szőrösen menni a kozmetikushoz?
Annyiszor elhatároztam, hogy gyantáztatni fogok, de nincs pofám egy idegen előtt szőrösen megjelenni. Annyira igénytelenül nézek ki. Ráadásul napokig kell szőrösen mászkálnom, hiszen valamennyire ki kell nőnie a szőrnek a gyantázáshoz.
Ráadásul az arcon lévő szőröket is meg kell növeszteni? Hát ez annyira ciki! Inkább otthon leszedem krémmel.
Kozmetikushoz, csak abszolút tökéletes szőrzettel, bőrrel, körmökkel, sminkkel és frizurával szabad csak menni. Minden más iszonyat taplóság!
És akkor leültet, kezedbe ad egy újságot esetleg beszélgettek, majd egy óra múlva fizetsz és távozhatsz is.
Épp az a lényeg, hogy ő gyantazza le 😃
De most egy szoros kar/láb/hónalj nem ciki egyáltalán
Sőt, van olyan kozmetikus, aki teljes intimgyantat is vállal, na azt én se kockaztatnam meg, de a fent említett testreszeket simán
És max neked ciki, a kozmetikusnak nem
És most hogy jön ide az arcon levő szőr? Vagy most a bajuszra gondolsz? :D
Egyàltalàn nem ciki.
Mièrt lenne az? :)
Kozmetikus vagyok, ès nem szoktam ezen gondolkozni gyantàzás közben hogy ki milyen szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!