Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akiknek zsírosabb az arcbõrük...

Akiknek zsírosabb az arcbõrük ebben a melegben, milyen hidratáló arckrémet használtok, amiben esetleg fényvédõ is van?

Figyelt kérdés
Elõre is köszi!
2019. jún. 10. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Cerave nappali arckrémjét használom most.
2019. jún. 10. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Bioderma Photoderm Max Ultra Fluid: naptej ami nappali krem is es nagyon jol mattit, vizes allagu, 50 faktoros fenyvedo

Bioderma sebium mat control: nagyon jol mattit

La Roche Posay Effaclar duo:enyhebb a mattitas de nagyon jol hidrtal, azt hiszem 15os fenyvedes

2019. jún. 10. 22:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. jún. 11. 01:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Nappalra nem kenek hidratálót, csak fényvédőt. Nem találtam még olyat, ami matt az arcomon, de keresem nagy erőkkel. Mivel a fényvédelemről nem akarok lemondani, ezért inkább kiegyezek a zsírossággal, és próbálok egy nagyon jó púdert találni hozzá, és nap közben sűrűn használni.

Eddig a Klairs Soft Airy UV Essence SPF50 krém a legviselhetőbb, amit próbáltam. Olyan érzés és látvány, mintha csak hidratálót kentem volna fel.

Az Uriage Bariésun SPF 50 napteje pedig elég zsíros látványt hagy maga után, de jobban megbízom a fényvédelmében az összetevői miatt.

Sajnos ez ilyen, kísérletezni kell.

2019. jún. 11. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak fényvédőt kenek nappalra. Hawaiian Tropic Satin Protection SPF50-et. Nekem ez hidratálásra is elég napközben, gyorsan beszívódik, nem hagy foltot, nincs zsíros érzet és nem csillog tőle a fejem. Nem mellesleg ténylegesen védi is a bőröm, nekem nagy szükségem van rá. Sminkelni is lehet fölé.
2019. jún. 13. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:

alapból: ha zsíros a bőre valakinek, minek krémezi? sose használtam semmilyen krémet, illetve egyet, ami kifejezett zsíros bőrre volt. hát 3x olyan zsíros lett.

sima fényvédőt(proli naptej) használok, de nagyon vékonyan kenem fel mielőtt kilépek a lakásból.

a hegeimre kaptam krémet, de nem mindennap használom, pont a zsíros bőröm miatt.

2019. jún. 13. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Attól, hogy zsíros, az enyém pl felszíni vízhianyos is. Ha kiszárad akkor csak megtöbb zsírt termelődik ezért napi 2x is használok hidratálót.

A fényvédővel pedig nem sokra mész, ha túl keveset teszel fel belőle, mert úgy semmit nem ér.

2019. jún. 13. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha még érdekel:

Én Koreából rendelek krémeket. Most találtam jókat. Tonymoly green tea gel creme, zsíros bőrre tökéletes, az INCI-je gyönyörű. Plusz felé az A'pieu pure block fényvédő, szintén szép INCI-vel. Zsíros bőröm van és ezek egyike sem nehezíti el, nem fényesít még így együtt sem.

Én Viki blogjáról néztem ki ezeket, ohmybrush az oldala neve, nagyon jó, érdemes olvasni.

Este használhatsz hámlasztót is, BHA-t, nekem az is segít a zsírosodás visszaszorításában, Cosrx-et használok. Két hét alatt megjön a csomag mindig.

Proli napkrémet nem használnék, a benne lévő alkohol és parfüm még jobban szárítja a bőrt, ami által fokozódik a faggyútermelés.

2019. jún. 20. 11:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a választ.

Én nem használok állatkísérletes termékeket, ezek a koreaiak ha jól tudom, azok.

2019. jún. 20. 19:38
 10/10 Ateszkapitány3 válasza:
Bármelyik drogériában lehhet ilyet kapni.
2019. jún. 26. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!