Hogyan készítsek citromos pakolást a hajamra?
Figyelt kérdés
Világosbarna színű a hajam és szeretném kivilágosítani persze festék nélkül. És arra lennék kíváncsi hogyan lehet citromos pakolást készíteni. Hallottam már róla ha citromot teszünk a hajunkra akkor az olyan mintha elmennénk meghidrogéneztetni. Jó lenne ha el tudnátok mondani a folyamatot. Úgy kell hogy előbb megmosom a hajam aztán ebbe a citromos lébe/pakolásba belerakom a haja valameddig rajtahagyom(remélem ti meg tudjátok mondani meddig) és aztán leöblítem és jöhet a szárítás? Ha nem így van akkor írjátok le nekem pontosan. Köszönöm a válaszokat előre is minden kommentolónak.2010. júl. 8. 12:42
1/1 anonim válasza:
Citromos hajápolás:
Kb. Tíz-tizenöt csepp citromolajat csepegtessünk egy deciliter samponhoz. A legjobb erre a célra az illatmentes gyógyszertári sampon vagy a babasampon. Korpásodásra, zsírosodásra hajlamos, vagy világos színű hajra javasolt.
Citromleves hajöblítés:
Selymessé, csillogóvá teszi, a szőke hajat pedig világosítja, ha a fél csésze kamillatea és fél citrom levének elegyével öblítjük át a hajat mosás után. Egyúttal fixálja is a frizurát.
Citromos hajápoló szőkéknek:
Hajmosás után, a balzsamozást követően öblítsük át a hajat fél liter vízzel, amibe egy pici ecetet és egy citrom levét csorgattuk bele. Ragyogó, aranyló színt adhatunk így a szőke hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!