Szolárium nagy mellűek?
Ha szoliba van időd elmenni s pénzt is adsz ki barnuló bőrroncsolásért...
Nos no comment.
Érdemes kikapcsolás miatt is időt szánni magadra, vízben még jobban is barnulsz és több pózban lehetsz testedet hűtve.
Utálom amikor emberek ki merik ejteni a szájukon a "nincs időm" mondatot.
Az idő mindenkinek adatik, az más hogyan osztja be és mire.
Pl vannak akik megnézik napi szinten az 1-2 órás sorozat vagy filmeket...
Edzésre is sokan ezt mondják. 😂
Pedig csak a lustább megoldást választják.
Anyám is betokosodott volt s ezt a mondatot mondogatta.
Majd megismerte élete párját, aki helyre rakta és leteteti vele a dolgokat a kezéből és viszi pl most jó időben balcsira. (felutaznak, mert miért ne , drágább a szoli és a fürdőbe a belépő , minthogy utaznak oda vissza )
Hétvégente ott kapcsolnak ki májustól egészen a melegebb szeptemberi napokig.
Pénteken előre kitakarít, megfőz stb.
A saját idődet TE határozod meg!
Jah és cigánybarna már most.
Én is voltam kint, már most fog a nap.
Ha nehezen barnulsz is, akkor is csak az elején.
Nézz körbe merre van nagyobb tópart vagy egyéb lehetőség.
Felénk is van egy tó, kellemes a víz, szép a környék.
Ne sajnáld magadtól az élet élvezeteit, örömeit.
Mi párommal röplabdázunk és tollasozunk is parton.
Hétfőtől vasárnapig dolgozok.Reggel 5:30-kor kelek ellátom a gyerekem elviszem az ovodába elmegyek dolgozni ami nem irodában ülő munka,épp az ellenkezője nem csak lábon vagyok de mozgásban is.Délután leszállok a buszról elmegyek a kicsiért,hazamegyünk főzök,mosok stb ezután még a gyerekemmel is szeretnék lenni és már este is lesz amikor jön a fürdés és készülés a másnapra.
Akkor megyek szoliba mikor van 10 percen rá és ovi előtt betudok ugrani.Nem fekete szeretnék lenni de alapból egy hyporeklám vagyok.
Remélem neked nem kell majd ennyit melozni reggeltől estig baba mellett.
Menj felvăltva. Fekvőbe is néha,mert ott úgy van a melled,hogy mindenhol fogja. Amúgy én úgy szoktam,hogy közben pozokat váltok,megemelem a cicim a kezemmel,hogy alul is fogja.
Barnito krémeket nem ajánlom,rettentően fog és csunya.
Rossz indulatu és nem szoliba járó ember minek ír ide? A kérdezővel ellentétben neki jó sok ideje lehet... Nem kell megmagyaráznod miért választod a szolit senkinek. A Nap is van olyan káros egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!