Biovanne termékeinket javaslom. 😊
+ a táplálkozás és megfelelő folyadékbevitel kulcsfontosságú szerepet játszik.
A folyadék által tudja a szervezet megkötni a hatóanyagokat is a szervezetben. Köröm, bőr és hajnál is.
Hiába szedsz bármi ételkiegészítőt vagy használsz akármilyen hatóanyagos kozmetikumot, ha nem tud reakció által beépülni a szervezetedben a folyadék hiánya által.
Nekem a körmeim 7-8mm esek, úgy hogy mosogatok is, akkor csak hajlékony és nem törik le a víz és egyéb tényező által.
Hajam combközépig ér, egészséges 😃
Kolegináké mindig törik, repedezik.
Az egészségünkre ügyelni kell külsőnk és belsőnk folyamataira.
Sokan félvállon veszik ezeket, pedig nem véletlen van mondva.
30évesen néha nevetek, amikor tizenévesek majdnem korukbelinek saccolnak korban 😁
Aztán mondtam nekik: Nem moslékon élek, cigivel, alkohollal és kávéval, mint ti már ilyen fiatalon.
A szépség belülről kezdődik, figyelj oda a táplálkozásodra és mozogj rendszeresen, igyál napi 2-3L vizet, hidd el, hatással van az egész szervezet működésére!!
Én speciel kipróbáltam már nagyon sok fajta táplálékkiegészítőt, szépségvitamint, de sajnos nálam egyik sem hozta a várt eredményt.
Ami nálam sokat segített, az az volt, hogy teljesen elhagytam a körömolló használatát, rendszeresen reszelem a körmöm, heti 3x és mindig lekerekítem a széleit, így kisebb az esélye annak, hogy beszakad. Nem rágom, nem csináltatok műkörmöt, néha hagyom natúron, hogy ne roncsoljam különböző festékekkel..... azóta nagyon szép hosszúak és erősek, mindig mindenki dicséri!
Plusz: drogériákban lehet kapni ilyen körömerösítő szérumokat, lakkokat. Talán egy próbát megérnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!