Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos bőrűek! Hány alkalom...

Világos bőrűek! Hány alkalom szolárium után lett szép barna színetek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 2. 13:36
1 2
 11/13 Hozé don Padrafos válasza:
6%
Én sokáig akarok élni, még akkor is, ha mások szerint nincs értelme az életemnek. Jó kinézet nélkül nincs párkapcsolat, se karrier, ez már mindkét nemre igaz, ezért sokaknak megéri a szoli, az implantátum, zsírleszívás, turbófogyás,borda eltávolítás, stb. Vannak hobbijaim, főleg műszaki dolgok, azokkal szeretnék sokáig foglakozni, és nem érdekelnek mások. Ha azt mondom, h-lyék, úgyis megdobálnak kővel. Tudom,nem ez volt ak kérdés
2019. jún. 8. 19:34
 12/13 anonim válasza:

Tisztelt kérdést felvető!

Lehet ,,normálisan" is lebarnulni, pl. nyáron ,,napozni" de nagyon fontos, hogy mindezt nem délben 12h-16h között kell tenni, és sokkal egészségesebb a természetes napfény, mint a koncentrált ,,mű" sugárzás amit a ,,szolárium-csövek" által lehet elérni!

Valamint nyáron ingyen is lehet ,,napozni", tudom nem erről szólt a kérdése, de utána lehet olvasni a ,,világ-hálón"- hogy mennyire ártalmas a ,,szoláriumozás"!

Tehát nem az a lényeg, hogy 5-10 alkalom után lesz koros bőr elváltozása valakinek, mert nem lehet ,,aranyszabályt" fel állítani, hogy 5, vagy 10 alkalom a káros, mivel minden szervezet más, és más módon reagál, mert a bőrünk pigment színe is sokban eltér egyénenként, ezért nem lehet ezt meghatározni!

Üdv.

Okleveles term.gyógyász.

2019. jún. 9. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100 perces bérlet végére se lettem barna. 🤪 és egyszer még a szolitól is megégtem, pedig 3 perceket voltam csak. Napon könnyebben barnulok és ott lehet védekezni is. Sajnos fehér bőrrel csak akkor leszek barna, ha 2 hét tengerpart. De nekem unalmas minden nap napozni. 😊
2019. jún. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!