Szőke hajat akartam és fodrászom sajnos mellir csikokkal oldotta meg Azóta többször volt szívva a hajam (nagyon tönkre ment), de a mellir ennek ellenére se tűnt el teljesen Hogy lehet teljesen eltüntetni?
Annyira idiotak vagytok de tenyleg napi 2 kerdes jon allandoan arrol, hogy szoke akartam lenni de tonkre ment a hajam hogy legyek meg szokebb. Ocsem, sehogy. Fogadd el hogy a szoke ha nem 6honap alatt csinaljak azt eredmenyezi hogy tonkremegy a hajad.
De ha annyira zavar a melircsik menj el sufni fodraszhoz (mert rendes nem vallal el ha az azzal jarna hogy kihullik az egesz hajad vagy letorik tobol) aztan egy het mulva irhatod ki a kerdest hogy tobol le tort a hajam mit csinaljak....
ertsetek mar meg sajat magatokkal bsztokki
Na ide figyelj kedves válaszoló szeirntem ki írtam egy normális kérdést amire normális választ vartam
Te tudatlan:) aki ilyen lekezelő az ezt pont ne mondja szeirntem
A másik meg nem a véleményedre voltam kiváncsi hanem arra hogy hogy lehet megoldani Szeirntem 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!