Meddig nőiesedik az arc?
Figyelt kérdés
18 vagyok, érdekelne hogy mikor fog legkésőbb kialakulni a "felnőtt nőies arcom", mert hiába változott sokat az elmúlt kb 2 évben, még mindig csak max 16-nak néznek.2019. máj. 25. 22:21
1/6 anonim 

válasza:

Az arcod életed végéig fog változni. Függ az arcápolástól, gene ti kat öl stb... De inkább anyudat kérdezd meg, hogy ő kb hány évesen lett felnőtt arcra. Nagy valószínűséggel te is akkor leszel
2/6 cameronmonaghanbabee 

válasza:

Hát, állítólag 22 éves korunkig fejlődünk. Bár öregkorodban is aztán..de az most más.
Bár függ a genetikától is, az is lehet hogy már nem fog változni, vagy nemtudom.
3/6 anonim 

válasza:

nekem kb 22 evesen lett szebb arcom..innentol mar rancosodok csak..
4/6 anonim 

válasza:

Addig örülj,míg ilyen fiatalnak nézel ki.
5/6 anonim 

válasza:

Azért 16 meg 18 között nem sok különbség van, én 26 vagyok és még mindig elkérik a személyim csomoszor...olyan 35re saccolom amikor "beesik" felnőttesre az arcom ezek után, pedig azt hittem mostanra már olyan lesz.
6/6 anonim 

válasza:

Ez egyenfuggo. Nekem 35 evesen is hulye cuki kerek fejem van. Sminkkel es megfelelo frizuraval tudom csak nonek kinezobbe formalni magamat. De mar feladtam, probalok annak orulni, hogy legalabb nem oregszem tulzottan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!