Mik a szolárium előnyei?

A NORMÁL mennyiségű szoli fiatalossá teszi a bőrt és vitalizálja azon kívül,hogy szép színed lesz.
Ez persze a minőségi szoláriumokra vonatkozik.
Bőrrákra akkor van esély,ha az ember 6-8 alkalommal (akár napon ,akár szoliban) leég,de úgy ténylegesen. De 50+ anyajegy mennyiség 12-szeresére növeli a bőrrák kialakulásának esélyét még leéégés nélkül is.

Nekem amiota szolizok, azota szinte nincsenek pattanasaim (es a hullafeher szintol is megszabadultam). Jobban is erzem magam szoli utan :)
Egyebkent az is kaphat borrakot, aki nem szolizik...
Sokaig feltem tole es ki se mertem probalni, mert csak az egyik karomon tobb, mint 25 anyajegy van. Olyan geppel kezdtem, amiben nem lehet leegni, de ott is fokozatosan 3-4 perc-tol indultam. De mellette evente jarok borgyogyaszati kontrollra. (Az anyajegyek miatt amugy is ajanlott)
Ja es szolizas elott egy pohar vizet mindenkepp igyal, a melegben konnyu elajulni!(tudok ilyenrol sajnos)
Remelem segitettem :)

"Egyebkent az is kaphat borrakot, aki nem szolizik..."
Pont ezért nem kéne rátenni mégegy lapáttal.

Nekem nagyon fura színű az eredeti bőrszínem, olyan szürkés fehér😕 amikor nem szoliztam, kb minden második ember megkérdezte, hogy jól vagyok e, nem vagyok e rosszul, mert olyan fehér vagyok...
Valamint nekem is zsírosabb a bőröm. Szépen leszárítja az esetleges pattanásokat is.
Az első nyári napon régebben mindig leégtem, így, hogy van egy kis alap színem, már nem égek meg.
Nem viszem túlzásba. Heti egyszer megyek, vagy kéthetente egyszer, mikor hogy. Van egy kis kellemes színe a bőrömnek, a ruhák is sokkal jobban mutatnak rajtam, nem úgy nézek ki, mint aki éppen elájulni készül.

Semmi előnye nincs, minden amit másképp hallasz az blőd baromság.
Öregíti a bőrt és növeli a bőrrák esélyét. Nincs semmilyen + vitamin meg amit a hülyék mondanak. Amiért használják és az előnye hogy barna leszel tőle max ez az egy. Kb mintha az alapozó előnyeit kérdeznéd... ez olyan dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!