11/18 anonim 

válasza:

Gondolom csak véleményt kérsz. Nos, személy szerint b*zisnak tartom. Engem sosem zavart a szőr a pasikon. Ne legyen gorilla (pl.a háta full szőr), de normál arányban sehol sem zavar. Tudom,egyes sportoknál le kell szedni, de ha csak divatból szedi le,az nekem gázos. És ide is leírom,ha a férfit igazán szeretem,akkor meg lesz..rom hol szőrös. De szexuálisan jobban vonz egy ápolt de szörös test,mint egy full csupasz, kisgyerekre hajazó test.
30/n
12/18 A kérdező kommentje:
#11: persze, véleményre vagyok kíváncsi, nem bólogatásra
2019. máj. 21. 16:06
13/18 anonim 

válasza:

igy a jo csak az igenyteleneknek szoros a laba. 17L
14/18 anonim 

válasza:

Bocs, de ha meglátok egy tökéletesen szőrtelen férfi lábat, nekem rögtön az ugrik be, hogy óh szegény, biztos valami hormon problémája van, vagy sugárkezelték. NEM EGÉSZSÉGES!
15/18 A kérdező kommentje:
#14: Jó, hát ezzel együtt lehet élni :)
2019. máj. 27. 16:25
16/18 anonim 

válasza:

tetszik a gatya, férfiba nem volt?
17/18 A kérdező kommentje:
Ilyen, vagy csak hasonlóan rövid nem
2019. máj. 30. 00:21
18/18 anonim 

válasza:

lol, poénnak szántam...tényleg női gatyát hordasz? veled valami nem okés fater
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!