Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mennyit költötök fodrászatr...

Ti mennyit költötök fodrászatra? És hajápolásra?

Figyelt kérdés

Oké, másfél éve nem voltam fodrásznál, az tény, plusz külvárosi (ámde nem kezdő) fodrászhoz jártam. Az évek során volt rövid és hosszabb hajam is, a festések típusától függően mindennel együtt 8-12ezer volt általában, amit otthagytam. Vágás, festés, melírhoz szívás...

Na most elmentem egy nem túl drágának mondott szalonba ma időpontot kérni - igaz, ez már nem külső kerület, de nem is puccszalon, nemrég nyílt -, és a finom érdeklődésre kiszámoltak nekem alsóhangon 22ezret (nyilván kb összegnek). Festés, vágás. Inkább félhosszú, mintsem hosszú haj.

Majdnem dobtam egy hátast.

Majd ajánlottak mellé nekem minősègi sampont és balzsamot. 3500 Ft per darab.

Itt már lementem hídba.

Velem van a gond és ezek átlagos àrak, vagy tényleg elrugaszkodott?

Ti mennyit költötök?

2019. máj. 20. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nálam 12 egy festes vagas,en is nezem az arakat,jo dragak,pedig 2 kerben dolgozom,lehet en is emelek mert szintet kell tartani
2019. máj. 22. 12:19
 12/12 A kérdező kommentje:

16 500 Ftot hagytam ott végül ténylegesen.

Ez már sokkal barátibb. :)

2019. máj. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!