Letezik olyan hajfestek (voros vagy barna szinu), amelyik befogna a fekete hajat?
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 21:10
1/6 A kérdező kommentje:
Egy ismerosom azt mondta a Palette XXL befogna. Ez valoban igaz?
2008. nov. 11. 21:12
2/6 anonim válasza:
én a palette XXL-t ajánlom az a legjobb
3/6 anonim válasza:
Vagy vannak olyan hajfestétek is, amik a festéssel egy lépésben világosítják is a hajat. Ez jól láthatóan fel van tüntetve a dobozon. Nekem ilyen volt, Palette márkából, de volt Loreal-os is- attól aztán jópár árnyalattal világosabb lett a hajam :)
4/6 anonim válasza:
ha a fekete is festett,akkor nem fogja be semmi,csak a lenött tövedet,mert festék festéket nem világosít.le kall szivatni vagy radírozni,és utána befesteni.de ezt fodrásszal csináltasd csak!
5/6 anonim válasza:
szia, nekem fekete volt a hajam és csak szinezővel festettem, de nem festette át semmi se barnára. fodrásszal melíroztattam és a harmadik festés után már szép szőke lettem, de semmiképp se szivasd le, mert teljesen tönkre megy a hajad. Ha fodrásszal kimelíroztatod és átfested egy világosabb árnyalattal elég szép barna leszel, és annyira még nem is roncsolja a hajad. (tapasztalatból mondom) de szőkéig ne menj el, nekem is vissza kellett festenem a hajam barnára :S
6/6 anonim válasza:
elmondom,h a szőke melírt,és a szivatást ugyanazzal csináljuk.az is jó,h melíroztasson,de akkor elég sokára lesz egyszínű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!