Melyik Syoss termék a legjobb? Ti melyiket használjátok?
Figyelt kérdés
Nincs nagy gond a hajammal csak a vége töredezik néha de azt szeintem mindenkinek egy idő utána csak valami jó termékkel szeretném ápolni és érdemes kipróbálnom a Syoss-t?
Írjátok le ti meiket használjátok:)
2010. júl. 6. 22:15
1/6 anonim válasza:
én gliss kur sampont használok nagyon jó puha tőle a hajam és kevésbé töredezik a hajam vége meg kevésbé zsírosodik nekem ez a sampon tökéletes :D
2/6 anonim válasza:
én a száraz, töredezett hajra való balzsamot használom, de nem vagyok vele túlzottan megelégedve :S szerintem pl a garnier jobb mint a syoss!
3/6 A kérdező kommentje:
első válaszoló a gliss kurból melyik fajtát?
2010. júl. 6. 22:59
4/6 anonim válasza:
Én a sampont és balzsamot használom. Mióta kapható, azóta csak Syoss-al mosom a hajamat. Eleinte a töredezett hajra valót használtam, utána, amikor megjelent a szálkásodásra hajlamos hajra való, akkor egy ideig olyat használtam, jelenleg pedig azt fajtát, amitől fényesebb lesz a hajam.
Mindegyikről az a tapasztalatom, hogy elég hatásosak. Én meg vagyok velük elégedve. A pakolást, a fújós balzsamot és egyéb Syoss termékeket még nem próbáltam, de a sampon és a balzsam az bevált.
5/6 anonim válasza:
SYOSS VOLUME LIFT-et használom...bevállt nálam...:))
6/6 anonim válasza:
első vagyok én a gliss kur oil nutritive sampont használom átlátszó flakonban van és sárga színű a sampon :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!