Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit hasznaljak hogy szep...

Mit hasznaljak hogy szep arcborom legyen?

Figyelt kérdés

Alapbol nincs sok pattanasom, sot szinte nincs is inkabb csak miteszerek, ez ellen kremeket, arctisztitokat, tonikokat vagy barmit irjatok es barmilyen termeket ami segithet abban hogy az arcom szep, sima es puha legyen, most csak ilyen garnieres tonikot hasznalok ami nemtudom mennyire hasznal mert nem ertek ezekhez ezert kernem ki a ti velemenyeteket, mert itt biztosan rengetegen vagytok akik ertetek ehhez

16L, kombinalt arcbor

2019. máj. 12. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább olvasgass a neten. Nekem ezeket az infokat magazinokból sikerült annak idején összeollózni, ma már a világ összes infoja itt van a neten.

Ezt most csak azért mondom, mert leírhatom neked, nekem mitől csudiszép a bőröm, és neked akkor sem lesz tőle olyan, ha ugyanaz a bőrtípusunk. Itt meg nagyon sokan NEM értenek ehhez. Mindjárt jön az a pitsa is, aki mindenhova odahányja, hogy igyál vizet meg egyél zöldséget, és minden gondod megoldódik.

skinsmart.hu - nézz körül, ha nem értesz valamit, guglizz rá, több forrásból, több nyelven.

2019. máj. 12. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Skinsmart.hu olvasgatását és a webáruházukban kapható, bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat ajánlom.
2019. máj. 12. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
^ Amit ők írtak, + alapvetően kerüld az irritáló és szárító összetevőket pl alkohol, illatanyagok. Krémmánián utána tudsz nézni hogy a termékben amit épp használsz vagy kinéztél vannak-e ilyen dolgok. Egy gyengéd lemosó, alkoholmentes tonik és egy hidratáló alapkrém szerintem ilyen korban és ilyen bőrre elég
2019. máj. 12. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Evekig(!) ketestem a valaszt, minden draga termeket megvettem az arcomra, amik tele voltak vegyi anyagokkal(sokszor allergias reakciot valtott ki nehany de ezeket kesobb realizaltam, mindig is erzekeny borom volt)

Szoval az utobbi idokben jutottam el, a valaszig

Sminklemosashoz kokuszzsirt hasznalok, hidratalashoz ugyszinten+gatolja az oregedest. Keves is eleg belole,taplal, teljes mertekben novenyi. 100%-ban vegan.(rossmannbol). Szinten hasznalom a szamra ha kiszarad, kezemre es a testemre is.

Ha pattanast szaritok le akkor teafaolajat hasznalok.

Es a kedvencem, amirol annyi helyen olvastam, megannyi kulfoldi videoban lattam, az az,hogy a Dove cream bar nevezetu szappannal amit ugy keszitettek el,hogy arcra is hasznalhato es dermatologialiag tesztelt, arcot mosnak napi 1x. Na en ezt csinalok egy ideje, nem draga, muanyagmentes csomagolas,kremes,jo illat ES NEM SZARIT,viszont eltunteti a pattanasokat, csokkenti oket. En tenyleg nem ertem a titkot de ezek nekem bevaltak.

2019. dec. 1. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!