Hogy tudok fiatal fodrászok próbababájának jelentkezni?
Figyelt kérdés
Olvastam több helyen hogy fizetnek érte, hogy a kezdő fodrászok valamilyen frizut csináljanak nekem vizsgára, vagy nem is tudom mire. Ilyenre hol tudok jelentkezni?2008. nov. 11. 19:18
1/1 anonim válasza:
Szia!
Hajmodellnek hívják,és fodrász szaküzletben tudsz jelentkezni,de én sosem felejtem el,hogy 13évesen,amikor festették a hajam,engem felkért rá,egy tanuló csaj,mert,hogy könnyen formázható,dús,szép hajam van.De a hajadat kell,hogy könnyen lehessen formázni.A másik meg,ne számíts nagy összegre.Egy ismerősöm 15ezret kapott,és egész nyáron rajta próbálkoztak!
/pici cutte/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!