Ti lemossátok a micellás vizet? Tudtátok egyáltalán, hogy le kell?
Évek óta használom, de nem gondoltam, hogy le kéne mosni, hiszen eleve egy "lemosó". (-nak tartottam én)
De nem, így többet árt, mint használ.
Most arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy használja.
Nem kell. Ha utánaolvasol sok forrásból (külföldi oldalakon), azt írják, az mossa le, akinek érzékeny a bőre az összetevőkre.
Nem mosom le, de én nem sminket mosok le vele, hanem reggel elsőnek ezt használom. Szinte tökéletes a bőröm. (Nem egyenletes a színe, de ehhez a lemosóknak semmi köze.)
Nekem ez új volt.
Elkezdtem komolyabb termékeket használni, és itt azt írják, hogy a nem-lemosás tulajdonképpen egy jó terméknek a rossz használata, félreértelmezése.
Szóval utánanéztem, utánaolvastam, és amint látod, a többiek is lemossák.
Olvastam egy másik kérésnél, hogy a Garnierre pl rá van írva, hogy nem kell lemosni.
Hát nekem a garnier nem mérvadó, nem kennék már ilyesmit magamra.
Én mondjuk soha nem kentem magamra Garnier-t, talán az volt az, amik tele vannak alkohollal, nem biztos. (Lehet, hogy a L'Oreal?) De még az érzékeny bőrre való is, az szerintem elég durva.
Azt nem lehet kijelenteni, hogy le KELL mosni, tényleg egyéni. Ez ugyanolyan, mint a folyékony állagú AHA, BHA savak, van, akinek a bőre elviseli, és nem mossa le, csak rákenni a többi lépést, van, akinek úgy lesz jobb minőségű a bőre, ha lemossa. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Most leírhatnám, miket használok milyen sorrendben, milyen módszerrel, és megmutathatom, ettől milyen szép a bőröm, de ha pl. a saját tesóm kezdi el használni az én rutinomat, nem lesz olyan szép bőre, mint nekem. Mindenki más.
Mondjuk azt hozzáteszem, én a víz nélküli sminklemosásban nem hiszek, nálam a micellás víz nem sminklemosó, hanem arclemosó.
Várjunk csak, lehet félreértettem.
A micellás vizet én ugyan nem sminklemosásra használom, de ha valaki arra használja, akkor nyilván utána meg kell mosni az arcot, mert a sminklemosás és az arcmosás két külön lépés.
Köszönöm mindenkinek.
Én arctisztításra használom, reggel, felkelés után.
Utána jön a napvédő, és utána a púder.
Sminklemosásra én nem használom, de sokan igen.
Este gél állagú lemosó a zuhany alatt, majd szérum, és arra valamilyen hidratáló. Olyankor nincs mit lemosni, ha már a zuhanynál megtisztítottam a bőröm.
És akkor csak egyszer mosol arcot este?
Szerintem nézegess még skinsmart-on, elég csóri rutin ez. A legkisebb baj, ha fennmarad egy kis micella.
Nem értem a kérdésed.
2x mosom át az arcom este, arra jön még 2 féle dolog, ez minden, csak nem csóri rutin.
De úgy gondolom, hogy csak beszólogatni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!