Mennyi idő után látszik meg szemöldökön a ricinus olaj használata?
A kozmetikusnak sikerült szépen beleszednie a szemöldökömbe,szóval most egy helyen olyan,mintha bele lenne borotválva,ráadásul nagyon vékony is..
Napközben megrajzolom,ma bekentem ricinussal,de nem tudom mennyi idő után látszik :/
Csak azért érdekel,mert nem vagyok oda ezért a rajzolgatósdiért..
A ricinus olaj csak tévhir hogy hosszabbítja a hajat, szempillát, szemöldököt. Semmi olyan hatóanyag nincs benne ami igazolná ezt a teóriát, legfeljebb placebo hatása van.
Nyugi, a szemöldök gyorsan megnő
Nekem soha semmiben nem segített a ricinus. Panthenolt ajánlanék rá inkább, azzal komoly eredményeket lehet elérni.
Folyékony panthenolt árulnak a neten, tudsz rendelni, esetleg bioboltokban is árulnak. Ha ilyet nem tudsz beszerezni akkor vegyél a gyógyszertárban panthenol sprayt, amit égési sérülésekre árulnak, hab állagú cucc van benne. Ha rendszeresen használod pikk pakk látni fogod a különbséget. (Egyetlen hátránya, hogy a ricinusnál sokkal drágább, de más szerekhez képest tűrhető árkategória.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!