A szőrtelenítő krém teljesen ki irritálta a nemi és nem akar elmúlni van ahol már fehér annyira kiszáritotta, mivel menjen be?
Figyelt kérdés
Sajnos éveken át ezzel szőrtelenítettem és pár hónapja inkább borotvát használok,de amit művelt a nemi szervekkel nem akar elmúlni,mentem Idelyn krémmel,neogranormonnal nem segít, rettenetesen kiszáritotta,segitseket 19 éves lány vagyok.2019. máj. 9. 12:15
1/7 anonim válasza:
Bőrgyógyász. Lehet olyan volt a krémben, amire allergiás vagy vagy érzékeny és ezért szárította ki ennyire.
2/7 anonim válasza:
Többek között ezért se ajànlott semmi féle szőrtelenítő krémet használni.
Lehet hogy egy ideig nem okoz gondot, de késöbb is ki jöhetnek az allergiás reakciók.
Szerintem fordulj orvoshoz!
3/7 anonim válasza:
Szőrtelenítő krémet amúgy sem lehet nemi szervekre használni, legalábbis amiket eddig vettem azokra ez volt írva. Nem kellene most borotválni sem mert még jobban irritálni fogja és hiába kened bármivel.
4/7 anonim válasza:
Rá van írva hogy nemi szerven nem szabad használni.
5/7 anonim válasza:
Es ha csak bikinivonalra kened? en oda szoktam, kulonben irritalja..hintopor esetleg? :/ nem tudom :/
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a ki oktató válaszokat, segítséget kértem!
2019. máj. 10. 12:00
7/7 anonim válasza:
Senki nem oktatott ki, csakleírtuk a tényeket. Az, hogy hülye vagy és más elmondta mi a helyzet, nehogymár mi legyünk a hibásak.
Ui.: A kioktatás az az lett volna, ha azt mondjuk, hogy "Te idióta, azt nem így kell csinálni, hanem így meg úgy"
#tipikmagyarmentallitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!