Nektek tetszik a fenékig érő fekete haj, ha dús és egészséges?
Igen, nekem nagyon tetszik!
Az én hajam igaz, hogy nem fekete, de még "csak" derékig ér, viszont a célom fenékig, vagy fenék alá növeszteni.
Imádom a hosszát, sosem vágatnám le.
Egyébként sokszor dicsérik, nem egyszer random idegenek, pl boltban pénztáros, buszon a mellettem álló stb.
Amíg rövidebb volt sosem mondtak rá ilyesmit, szóval szerintem az emberek nagy részének igen, tetszik :)
Nekem sem online sem offline nem tetszik. Csak személyesen nem mondja meg senki, hogy "hogynézelmáki". Ha valami forma van bele vágva, az oké, de az ritka. Ezek a lányok ragaszkodnak egy két csoffadt szálhoz is, le nem vágnák a törött részeket.
Derékig érő, gondozott haj szép lehet. Annál hosszabb már nekem ősasszonyos.
Fekete haj meg nem tetszik. Főleg a fehér mosdóknál kap el a hányinger. Ott tekergnek vizesen. Blöööááá.
"Csak személyesen nem mondja meg senki, hogy "hogynézelmáki"."
Aha, csak nem ugyanaz, hogy nem mondják a szemedbe, hogy nem tetszik és az, hogy megállítanak tök idegenek, bókolnak a hajamnak konkrétan és taperolni, simogatni akarják (amit nem szoktam hagyni) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!