Gyors hajnövesztés?

Szia!
Én is most kezdem:)
1. Cseréld le a hajkefédet egy vaddisznósörtésre
2. Ricinusolaj. Sokat olvastam róla, én heti kétszer fogom használni és egész éjszakára
3. Valami hajnövesztő sampont válassz. Olyanokat is nézhetsz amik hajhullásra vannak, mert ugye ezeknek az az alapja hogy serkentsék a hajnövekedést
4. Panthenol hab/spray. Bár ez nem hajra van, hajnövesztésre használják. Nézz utána
5.hajvitamin. Ebből ugye van nagyon sok féle, én most a dm-essel szemezek
6. Ne vasald, jön a nyár ne is szárítsd a hajad. Csak csavard egy törülközőbe, de ne dörzsöld vele! Ja és max heti kétszer mosd
7. Étkezés. Keress valami jó kis vitamindús, hajnövesztős diétát. Úgyis jön a nyár, sok friss gyümölcs, zöldség
8. Hidegvizes hajöblítés. Minden hajmosás végén öblítsd le a fejbőrödet hideg vízzel, de csak a fejbőrödet! Meg ne fázz
9. Fejmaszírozás. Ha olajat, bármit használsz, maszírozd a fejbőrödbe, +naponta legalább pár percet csak úgy simán is masszírozd
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Sok sikert neked is! Ja és nyáron alapból gyorsabban nől a haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!