Lányok nektek a kicsit hullamos, furtos haj mennyire jon be egy csavon? 18/f
Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 22:20
1/26 anonim válasza:
Hidd el, bejön.
De ugye ápoltság kérdése.
2/26 anonim válasza:
Páromnak is ilyen haja van. Ő nagyon nem szereti. Sajnos sose hagyta hogy lássam hogy milyen hosszabban a haja. Ő ugyanis, 4 hetente jár fodrászhoz és elég rövidre vágatja hogy semennyire ne göndörödjön.
Pedig nekem tetszene a kicsit hosszabb haja is! :)
3/26 anonim válasza:
Van akinek nagyon jól all ismerek egy magyar modellt akinek ilyen haja van es nagyon tetszik, de en alapvetoen az egyenes hajat jobban szeretem egy ferfin
4/26 anonim válasza:
Persze,hogy bejon
Soot,en igy 16 evesen mindenhonnan azt hallom,azt beszeljuk,hogy az ilyen haju fiuk hat nagyon elol helyezkednenek el a kepzeletbeli dobogoinkon😅
Szoval igazabol hord ugy a hajad,ahogy neked tetszik,de ne legyen gatlasod,hogy az ilyen haj ne tetszene a lanyoknak
5/26 A kérdező kommentje:
regebben csak azert vasaltam mert azthittem nem jon be a lanyoknak😀
2019. máj. 4. 13:08
7/26 anonim válasza:
Ideál. Szerintem ezzel mindent elmondtam. ;)
9/26 A kérdező kommentje:
A kicsit hullamos/kisebb furtok is?:0
2019. máj. 11. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!