Mit tudok tenni kopaszodás ellen?
Figyelt kérdés
Egy hónapja már hogy észrevettem hogy elkezdtem kopaszodni, és eléggé kétségbe vagyok esve, mert megfigyelésem szerint elég gyorsan terjed a kopasz rész, és mivel még 20 év alatti vagyok, ezért nem gondolnám hogy ez időszerű lenne, hogy elveszítsem a hajam. Ha lenne bármilyen bevált tippetek, vagy csak akár valami megoldási lehetőség annak nagyon örülnék, mert semmiképp nem akarok ilyen fiatalon kopasz lenni. (Előre is mindenkinek köszönöm a válaszát)2019. máj. 3. 20:37
2/7 anonim válasza:
Hormonális egyensúlytalanság állhat sajnos a háttérben. Ha teheted, menj el endokrin kivizsgálásra,hogy kiderüljön áll-e valami hormonzavar a hátterében és akkor már el tudsz mozdulni valamilyen alternatív terápia irányába.
3/7 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de Ian Somerhalder(remélem,jól írom), na ő levágatta a haját, és utána jutott eszébe,hogy van még pár jelenet, amit le kéne forgatni, és akkor gyorsan rákent a fejére valami hajnövesztő kencét.
Meg szerintem még a stressztől is lehet a hajhullás, meg hogy a hajhagymának, hajnak, bőrnek kellő vitaminokból vigyed be a megfelelő mennyiségűt a szervezetedbe.
Meg pl nemtom , milyen a fejformád, de ha nagyon eldurvulna a helyzet; akkor hát nemtom, vannak, akik ilyenkor már levágták kopaszra. De egyébként még genetikai, örökletes is lehet az erős kopaszodásra hajlam akár fiatalon -én asszem. Meg pl hogy a hajlam +az életmódodon valami talán nem stimmel, hogy pl túl fáradt vagy, vagy nincs elég vitaminod (én ezekhez nem értek)
4/7 anonim válasza:
*ja meg még van esetleg hajbeültetés, meg póthaj, meg paróka (én nem értek ezekhez)
5/7 anonim válasza:
Hajbeültetés,ha jól tudom a tarkóról veszik a hajat és azt beültetik ott ahol kopaszodsz.De inkább konzultálj egy orvossal,lehet hogy másképp is megoldható.Én is kopaszodom elől(40+),évek óta borotválom a hajamat,sokkal egyszerűbb így.Esetleg azt figyeld meg ha nincs e valami bőrbetegséged,attól is hullhat.De ez inkább genetika szokott lenni.
6/7 anonim válasza:
Válts borotvált kopasz stílusra. Alapból nincs annál jobb szerintem, és onnantól a kopaszodás miatt se kell aggódnod.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2019. máj. 23. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!