Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki eddig szőke volt, és...

Aki eddig szőke volt, és mindenki így látta annak nagy változás lenne a sötét barna haj?

Figyelt kérdés
Mármint változna a többiek véleménye stb..
2019. máj. 3. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nekem szőkés barna hajam volt egyik napról a másikra befestettem sötétbarnára majd nem sokra rá feketére egyik osztálytársam elment
2019. máj. 3. 18:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi szóval elment mellettem úgy hogy én köszöntem de nem ismert fel :D sokak szerint öregített de azért voltak akiknek jobban tetszett az mint az eredeti
2019. máj. 3. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy változásnak mindenképp az.

Hogy mit fognak szólni az attól is függ, mennyire illik.

Van olyan ismerősöm, aki az eredeti, szinte fehér szőke haját befestette sötétbarnára, és konkrétan elrontotta magát vele, egyáltalán nem illett neki.

Megint két másiknak viszont kifejezetten jól állt, láttam őket szőkén is, de sokkal szebbek lettek barna hajjal.

Szóval, egyénenként változó.

2019. máj. 3. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, ment a zöld! :)
2019. máj. 3. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hirtelen nagy változás, de ha jól áll, hamar megszokják. Nővérem világ életemben csak sötét hajjal láttam, egyszercsak sötétszőke lett, de annyira jól áll neki, hogy nem volt furcsa látvány egy pillanatra se.
2019. máj. 3. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
10 éve így tettem, 1-2 ember megemlítette, hogy ez sokkal jobb, de másra nem emlékszem, mondjuk nem is érdekel mások véleménye
2019. máj. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!