Az nem gáz, hogy 3 hétre adott időpontot a fodrász?
Figyelt kérdés
Oké, hogy hosszú haj festése, de akkor is... Kisváros, meg nem is járnak annyira nagyon sokan hozzá...
Van, ahol nehéz időpontot szerezni, az tény... De ez, mert azt mondta csak akkor van 4 órája egyben...
2019. máj. 2. 22:44
1/9 anonim válasza:
Hát fodrászfüggő is, van aki munka vagy gyerekek melletz csinálja, annak nyilván nehezebn találni erre egybe 4 órát. De így nem ismerve tudja a fene. Ha nagyon zavar menj máshoz
2/9 anonim válasza:
Nem gáz. Fodrász vagyok én is. Egy festés nem 4 óra. Felteszem, valami különleges kívánságod van. Lehet heti fix vendégei vannak mindig ugyanakkor. A nyitvatartás sem mindegy. Lehet egyik héten nyitva van mondjuk 4-ig, 2-kor elmegy az utolsó vendége, én sem maradnék ott este 6-ig.
3/9 anonim válasza:
Előfordulhat ilyen. Vannak események mikor sokan vannak (ballagás, szalagavató, esküvők) ilyenkor bizony belehet táblázva, pláne ha olyan a nyitva tartása. Nem sok az a 4óra festés ha beleszámítjukampsást, vágást. Volt hogy fél napig ott ültem, mert 2x kellett festeni a hajam és először nem akarta kiszívni a szökítő.
4/9 anonim válasza:
az eleg hoszu ido,menj el mashoz,lehet ez csak kifogas,nem akkar veled foglalkozni
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de mondtok valamit a ballagással... Fogalmam sincs, hogy van nyitva egyébként sem...
2019. máj. 3. 08:50
6/9 anonim válasza:
Nem gáz. Az enyémnél is jó előre kell kérni ha festés vágás is lesz mert sokan járnak hozzá. Azt mondjuk nem értem honnan feltételezed hogy nem járnak sokan hozzá, attól hogy ő a fodrászod még nem feltétlenül ismered az egész vendégkörét. Egyébként meg örülj neki hogy igényes a munkájára, van olyan fodrász aki simán betuszkolt volna ötszáz vendég mellé és sietve összecsapja mert csak arra megy rá hogy minél több pénzt csináljon minél hamarabb (sajnos tapasztalat). Ja és igen, ballagási szezon van éppen úgyhogy lehet ezért is kaptál most ilyen későn.
7/9 anonim válasza:
Én csak egy hónap múlvára kaptam időt a sajátomhoz.
8/9 anonim válasza:
keres masikat,ne varj ra,majd legkozelebb ,hozza mesz
9/9 A kérdező kommentje:
Hát 1 hét már letelt belőle, de fura volt... Mert tudok délelőtt is menni...
2019. máj. 4. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!