A szolárium segít eltüntetni a pattanás utáni nyomokat? Halványít?
Figyelt kérdés
Sosem voltam még szoliban,meg amúgy is halvány barna bőröm van szóval nem a színem erdekelne,hanem,hogy segít e elhalványítani a nyomokat :)
Tudom,hogy mindjárt jön a nyár,de szeretném még előtte "feljavítani" a bőröm :/
Leginkább a hátamon van sok,kipattogtam a samponoktól,mosóportól stb..
Hány alkalom után látható a változás ha van?
2019. máj. 1. 14:29
1/7 anonim válasza:
Konkrétan a szolárium nem tudom elképzelni, h halványítana. Sőt! Abből indulok ki, h gyantázás után a kozmetikusom mindig felhívja a figyelmem, h tilos napra menni, mert a nap " beégeti " a bőrömbe a pöttyöket. Szerintem a szoli is ezt teszi. Vannak nagyon jó akné kezelő krémek, én a helyedben azokat próbálnám meg.
2/7 anonim válasza:
Nem. Kicsit sem. Van ismerősöm, akinek ilyen hegei vannak. Rendszeresen szolizik, napozik, ugyanúgy látszik neki.
3/7 anonim válasza:
Ne menj vele szoliba. A hegeknek, foleg ha frissek, nagyon nem tesz jot, es a szinen se fog valtoztatni.
4/7 anonim válasza:
A szoli leginkább a szottyadt bőr előidézésben segít, a pattanás utáni nyomok maguktól elhalványulnak, addig meg használj alapozót.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze..alapozót,hogy mégjobban eltömődjön a bőröm..
Amúgysem használok semmi ilyet
Bio oilre jutott a valasztas:)
2019. máj. 1. 19:17
6/7 anonim válasza:
Mert az olaj nem tömíti el a pórusokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!